Будь-яка рідина починається з основи, точніше з правильності вибору цієї основи. Тут все не так уже й складно. Якщо ви хочете парити багато і часто, випускаючи великі хмари пари, то беріть базу з високим вмістом рослинного гліцерину у складі, адже саме цей компонент відповідає за пароутворення. У нашому випадку це база Hysteria Cloud VG/PG 70/30.
Якщо ви паруєте на pod-системі і використовували рідини з вмістом сольового нікотину, то і таку рідину втілити нескладно. У цьому випадку варто взяти базу з високим вмістом пропіленгліколю, він підкреслить насиченість аромок та міцність сольового нікотину. У каталозі товарів шукайте базу під назвою Hysteria Balance VG/PG 50/50.
Але є і третій варіант, більш збалансований і підходить під різні типи пристроїв, а саме Hysteria Optimal – VG/PG 60/40. Він й підійде в тому випадку, якщо ви поки що не впевнені у своїх власних уподобаннях. Якщо зрозумієте, що вам хочеться більше пари, то збільшуйте рівень VG, а якщо смаку та міцності, то додайте більше PG.
Кожен компонент для самозамісу можна придбати окремо, а саме:
Рослинний гліцерин VG
Пропіленгліколь PG
Ароматизатори
Нікотин – органічний та сольовий
Різні смакові добавки
Тари для самозамісу
Використовуйте нікотин тільки в тих випадках, якщо ви до цього парили заводські жижи з його вмістом або плануєте перейти з сигарет на вейпінг. Не варто починати знайомство без причини, оскільки є можливість набути нової залежності.
Нікотин буває двох видів, і значення міцності у них різні. Якщо ви віддаєте перевагу органічному нікотину, то його значення варіюються від 0 до 18 мг/мл. Відповідно від найлегшого до найміцнішого. Органічний (вільний) нікотин підходить на багато пристроїв, навіть на високопотужні.
Сольовий нікотин і його міцність варіюється від 20 до 60 мг/мл. Варто відзначити, що він концентрованіший, і користуватися ним варто обережно. Паруйте СН лише на малопотужному пристрої з метою безпеки.
Вся продукція, яку ми перерахували трохи вище, є у наявності. Створюйте власні жижки і насолоджуйтесь парінням! Більше про товари читати тут